Prepelitele va pot scapa de unele boli.

 

Bulbi de anghinare cu oua şi sos de legume

Ingrediente pentru 4 porţii:
12 bulbi de anghinare congelaţi, 12 oua de prepeliţa, 12 linguriţe de caviar.

Pentru sosul de legume:
2 fire de praz, 2 morcovi, 1 ceapa, 4 linguri de ulei de masline, 1 legatura de marar proaspat, 1 ceaşca de supa de legume, sare, piper.

Preparare:
Se decongeleaza bulbii de anghinare, se oparesc 5 minute în apa cu sare şi se pun la scurs într-o strecuratoare. Separat, se taie prazul, morcovii, ceapa, se condimenteaza, dupa gust, cu sare şi piper şi se calesc 7 minute în ulei încins. Se scoate cu grija mijlocul bulbilor de anghinare şi se umplu cu legumele calite. Se face o adancitura între legume, în care se pune cate un ou de prepeliţa. Se aşaza totul într-o tava termorezistenta, se adauga supa, se acopera cu folie de aluminiu şi se pun la cuptor, aproximativ 20 de minute, pana cand ouale se încheaga şi sosul scade. În momentul servirii, se adauga cate o linguriţa de icre negre la fiecare bulb de anghinare.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one